Netflix: hogyan lehet kikapcsolni az utánfutók automatikus lejátszását

Netflix meghallgatta a panaszokat a felhasználók számára, és néhány napig most képes volt disable autoplay vagy automatikus lejátszási mindazoknak pótkocsik és videoklipeket terhelés „mágikus”, amikor átmennek a címet a navigáció. Valami nagyon bosszantó, amikor csak arra vágyunk, hogy megnézzük kedvenc sorozatunk vagy filmünk egy epizódját 4K-ban, és nem akarjuk, hogy a hét utolsó premierjével már sokadik alkalommal bombázzuk.

Hogyan lehet letiltani a pótkocsik automatikus lejátszását a Netflix-en

A Netflix streaming szolgáltatás számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket önmagában nehéz megtalálni, például a híres titkos kódok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy felfedezzük a platform rejtett katalógusát. És bár az automatikus lejátszással kapcsolatos beállításokat nem olyan nehéz megtalálni, az igazság az, hogy ezek sem állnak láthatatlanul.

Az első dolog, amit meg kell említeni, hogy a Netflix kétféle autoplay-t különböztet meg . Egyrészt van egy olyan funkció, amely a sorozat következő fejezetét „azonnal” játssza le, amikor az előző fejezet éppen befejeződött. És akkor van egy automatikus lejátszás, amely aktiválja az előzeteseket és a tartalom előnézeteit, amikor a navigációs menüben vagy a Netflix főképernyőjén vagyunk.

Ez azt jelenti, hogy a két lépés bármelyikét módosíthatjuk az alábbi lépések végrehajtásával:

  • Egy böngészőből bejelentkezünk a Netflixbe.
  • Ezután kattintson a profilunk ikonjára, amely a jobb felső sarokban található.
  • Kattintson a " Profilok kezelése " gombra, és válassza ki a felhasználói profilunkat.

  • Ezzel a " Profil szerkesztése " menübe jutunk, ahol kikapcsoljuk a " Haladás automatikus lejátszása böngészés közben az összes eszközön " fület .

  • Végül kattintson a " Mentés " gombra az új beállítások alkalmazásához.

Olyan funkció, amely még nem érhető el a mobilalkalmazásban

Megpróbáltuk ezeket a változtatásokat végrehajtani az Android számára készült Netflix alkalmazásból is, de jelenleg az alkalmazásnak még mindig nincsenek ezek a konfigurációs lehetőségek (csak a profil nevét változtathatjuk meg, és még keveset). Mindenesetre megértjük, hogy idő kérdése lesz - vagy új frissítés -, mielőtt a Netflix lehetővé teszi számunkra, hogy a böngésző megnyitása nélkül átkonfiguráljuk a tartalma automatikus lejátszását. Legalábbis egyelőre nincs más választásunk, mint megbeszélni és örülni annak, hogy a streaming cég végül úgy döntött, hogy az ilyen típusú beállítások ellenőrzését beépíti a szolgáltatásába.

Telepítve van a Telegram ? Minden nap legjobb bejegyzést kaphat csatornánkon . Vagy ha úgy tetszik, mindent megtudhat a Facebook oldalunkról .